OVER ONS  |  VESTIGINGEN  |  DIENSTEN  |  PRIVACY  |  CONTACT ONS  |  DISCLAIMER

 
 
     
  
Op deze site van Moza´ek Bewindvoeringen zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden.
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. De geboden informatie is niet bedoeld als een vervanging van deskundig advies. Op grond van de geboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies. Wanneer u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt doet u dat voor eigen rekening en risico.
 
Moza´ek Bewindvoeringen geeft geen garantie dat de site foutloos of ononderbroken functioneert. Aan de geboden informatie kunt u geen rechten ontlenen.

  In geen geval kunnen er rechten worden ontleend aan de geboden informatie op deze website.
 
De site van Moza´ek Bewindvoeringen verwijst, al dan niet door middel van hyperlinks, naar informatie verstrekt door derden. De informatie verstrekt door derden is door Moza´ek Bewindvoeringen niet nader getoetst op juistheid, volledigheid of actualiteit. Moza´ek Bewindvoeringen wijst iedere aansprakelijkheid terzake nadrukkelijk van de hand.
 
 
 
  Inloggen :  
     
  Als u beschikt over een geldig account bij ons kunt u op de onderstaande link klikken om in te loggen.  
     
     
  Mijn Financieel overzicht